Follow Me on Pinterest

Genomineerden Sentimento Award bekend

Zaterdag 21 April 2007

Tijdens de eerste officiële uitreiking van de Sentimento Award op maandag 14 mei in het Theater aan de Parade in Den Bosch, maken Grease en The Wiz de meeste kans op een Award. Gedurende deze feestelijke avond zal er een Award uitgereikt worden aan zowel de beste mannelijke/vrouwelijke Understudy en Alternate als aan het beste Ensemble.

De vakjury bestaande uit Bill van Dijk, Celine Purcell, Marleen van der Loo en Ryan van den Akker hebben de volgende sterren of ensemble genomineerd:

Beste Vrouwelijke Alternate: Hilke Bierman als Blonde Greet (Wat Zien Ik?!), Regi Severins als Rizzo (Grease), Esther Hart als Glinda (The Wiz) en Gerrie van der Klei als Mevrouw Higgins (My Fair Lady)Beste Mannelijke Alternate: Hugo Haenen als Professor Higgins (My Fair Lady), Peter Rijnbeek als Laffe Leeuw (The Wizz), Arie Cupé als Sjaak (Wat Zien Ik?!) en William Spaai als Danny (Grease)

Beste Vrouwelijke Understudy: Penny Vos als Grisabella (Cats), Daniëlle Veneman als Svetlana (Chess), Suzan Seegers als Eliza Doolitle (My Fair Lady) en Madelon van der Poel (Grease)

Beste Mannelijke Understudy: Roy Kullick als The Wiz (The Wiz), Marcel Veenendaal als Vogelverschrikker (The Wiz), Joao Paulo als Dr Diavolo (Cats) en Nélo Schelle als Kenickie (Grease)

Beste Ensemble (Publieksprijs): Cats Ensemble, Grease Ensemble, Chess Ensemble en Rembrandt Ensemble

Het beste Ensemble is een publiekprijs waarop men vanaf heden op www.sentimento.nl kan stemmen.

De Sentimento Award is een avondvullend theaterprogramma gepresenteerd door musicalactrice Ryan van den Akker. In een talkshowachtige setting zal zij op geheel eigen wijze de genomineerden en gasten ontvangen en ondervragen over deze broodnodige maar nog altijd ondergewaardeerde positie. Korte interviews afgewisseld met muzikale intermezzo’s van bekende sterren zoals Celine Purcell, Bill van Dijk, All-Music, Marleen van der Loo, nieuwkomend talent en een uniek voorproefje op de musical ‘De Fabeltjeskrant’ zal tot een spetterende, intense en onvergetelijke avond leiden.

Kaarten voor de deze speciale avond zijn inmiddels verkrijgbaar via het Theater aan de Parade. Telefoonnummer 0900-33727233 of www.theateraandeparade.nl.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen: