Follow Me on Pinterest

Musical-Info houdt ermee op

Maandag 29 Juli 2013

De eigenaren en hoofdredactie van Musical-Info hebben besloten om per direct te stoppen met Musical-Info. Aan deze beslissing zijn een lang proces en uitgebreid overleg voorafgegaan.Toen Musical-Info 2.0 in januari 2012 van start ging – als doorstart van het vroegere Musical-Info en Musicalsite – hadden we grote ambities. Musical-Info wou veel meer zijn dan een ‘fansite’, en op een journalistieke en kwalitatieve manier het musicallandschap in Vlaanderen en Nederland verrijken. Een ambitie waar we keihard, met vallen en opstaan, aan gewerkt hebben.
Na anderhalf jaar menen we dat wij, door allerlei interne en externe factoren, niet langer aan deze opdracht kunnen voldoen. Niet alle producenten waren overtuigd van onze ‘meerwaarde’, en het is ook erg moeilijk gebleken om op vrijwillige basis, en naast de gewone dagtaak – van hoofdredactie tot medewerkers – de site te blijven runnen en invullen zoals wij dat wensten.
De website, Facebook- en Twitteraccount blijven voorlopig bestaan, maar worden vanaf nu niet meer geüpdatet.

Wij willen jullie, onze trouwe lezers en fans, uit de grond van ons hart bedanken voor jullie trouw en steun aan, en waardering voor Musical-Info.

Johan Depaepe,
Hoofdredacteur Musical-Info

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen: