Follow Me on Pinterest

Marni Raab en Hugh Panaro weer terug in The Phantom of the Opera.

Dinsdag 23 Juli 2013

The Phantom of the Opera is alweer 25 jaar te zien op Broadway en verwelkomt enkele oude bekenden terug in de cast. Dit meldt Broadway.com.Door Joalycke van Neck

Vanaf eind Juli verwelkomen ze onder andere Marni Raab (Christine Daé) die momenteel al is te zien als alternate in deze rol. Hiermee vervangt ze Samantha Hill die vertrekt naar de nieuwe productie van Les Miserables in Toronto. De nieuwe alternate voor Christine zal worden opgevuld door Mary Michael Patterson (‘Anything Goes’).

Daarnaast zal vanaf eind Augustus Laird Mackintosch (‘Jekyll & Hyde’, ‘Mary Poppins’) wederom te zien zijn in de rol van Monsieur André. Hij vervangt hiermee Jim Weitzer (‘Little Women’) die daarmee terug gaat naar de rol van Monsieur Reyer. Tot slot zal Hugh Panaro (‘Les Miserables’) weer terug keren naar de rol van Phantom. Dit nadat hij zijn huidige rol van Jean Valjean in ‘Les Misérables’ heeft afgesloten.

'The Phantom of the Opera' vertelt het tragische liefdesverhaal van de mooie operazangeres Christine en een mysterieuze, mismaakte componist, die zich schuil houdt voor de buitenwereld en onder de Parijse opera zijn eigen wereld creëert. De musical trok wereldwijd al meer dan 100 miljoen bezoekers in 25 verschillende landen.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , ,