Follow Me on Pinterest

KotéKoer organiseert audities voor ‘Beauty and the Beast’

Maandag 22 Juli 2013

In september 2014 brengt KotéKoer uit Brugge de Disney-musical ‘Beauty and the Beast’. In september 2013 worden daarvoor audities georganiseerd.Door Johan Depaepe

Affiche 'Disney's Beauty & the Beast' © gfKotéKoer brengt sinds 2009 musicals in Brugge voor jong en oud. ‘Peter Pan’ werd genomineerd voor een Vlaamse Musicalprijs voor beste amateurproductie. Ook ‘Seussical Jr.’, ‘Merrily we roll along’ en recent nog ‘Little Shop of Horrors’ lokten volle zalen.

In september 2014 brengt KotéKoer zijn vijfde productie in de Stadsschouwburg van Brugge: Disney’s ‘Beauty and the Beast’: het eeuwenoude sprookje van de mooie Belle, die terechtkomt in een betoverd kasteel en een avontuurlijke zoektocht beleeft naar échte liefde, waarbij het uiterlijk geen rol speelt.

KotéKoer brengt dit betoverende liefdesavontuur vol romantiek met indrukwekkende decors, schitterende kostuums en een negentienkoppig orkest op 12, 13 en 14 september 2014 in de Stadsschouwburg van Brugge.

Audities


De audities voor ‘Beauty and the Beast’ vinden plaats op 13, 14 en 15 september 2013 in de basisschool Sint-Lodewijks, Gerard Davidstraat 57 in Brugge. De minimumleeftijd voor de audities is 6 jaar.
Op vrijdag 13 september zijn er audities voor alle kinderen onder de 12 jaar.
Op zaterdag 14 en zondag 15 september zijn alle andere auditanten welkom.
Op 14 september vindt voor iedereen een dansauditie plaats tussen 15 en 19 uur.
Wie na de eerste auditieronde in aanmerking komt voor een hoofdrol, zal een tweede auditieronde moeten afleggen op zaterdag 21 september.

Inschrijven voor de audities kan door het auditieformulier te downloaden op www.kote-koer.be en correct ingevuld terug op te sturen naar info@kote-koer.be.

www.kote-koer.be

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,