Follow Me on Pinterest

Langverwachte video ‘Shrek: The Musical’ beschikbaar via pre-order

Zondag 21 Juli 2013

Na lang wachten lijkt het er eindelijk op dat een professioneel opgenomen video van ‘Shrek: The Musical’ op Broadway binnenkort beschikbaar is. De video staat aangekondigd in een nieuwe pre-order lijst op Amazon.com. Dit meldt Broadwayworld.com.Door Nathalie Damen

ShrekIn eerste instantie werd een DVD van de musical aangekondigd, maar later vermeldde Amazon.com dat het om een nieuwe HD Instant View-optie gaat. De opname van ‘Shrek: The Musical’ zou vanaf 17 september te bekijken zijn via Amazon.com. Volgens Broadwayworld.com is echter nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt.

‘Shrek: De Musical’ is gebaseerd op de film uit 2001 van Dreamworks en het gelijknamige boek van William Steig uit 1990. De cast van de Broadwaymusical bestaat uit onder anderen Brian D'arcy James, Sutton Foster, Christopher Sieber, Chestor Gregory en John Tartaglia. ‘Shrek: The Musical’ bevat een soundtrack door Jeanine Tesori en een libretto van David Lindsay-Abaire. De regie is in handen van Jason Moore.

De vrolijke familiemusical over het groene monster Shrek speelde van december 2008 tot januari 2010 officieel op Broadway, gevolgd door een grote Amerikaanse tour. In 2011 was op West End een vernieuwde versie van de musical te zien.

Liefhebbers kunnen de video van ‘Shrek: The Musical’ hier vooruit bestellen op Amazon.com.

Foto: Joan Marcus

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,