Follow Me on Pinterest

Musicalster Ana Milva Gomes in Sister Act

Vrijdag 19 Juli 2013

Musicalster Ana Milva Gomes zal voor korte tijd te zien zijn in Sister Act. Ze zal de hoofdrol van Deloris van Cartier, een nachtclubzangeres in een club in Reno, spelen. Dat schrijft Sister Act vandaag op Facebook. Vanavond zal Ana Milva Gomes haar debuut maken in de Nederlandse productie van Sister Act. Eerder was de musicalactrice al te zien in Wenen in de rol van Deloris van Cartier.Door Chantal Bakker

Omdat de huidige productie in Wenen op dit moment vakantie houdt, is dit voor Ana Milva Gomes de uitgelezen kans om in de Nederlandse productie van Sister Act te kunnen staan. De musicalster heeft gisteren haar eerste doorloop gehad en heeft in korte tijd de Nederlandse tekst ingestudeerd.

Ana Milva Gomes
Op dit moment is Ana Milva te zien als Paulette in de productie ‘Natürlich Blond’. De actrice is erg blij dat ze een aantal keer mag spelen in de Nederlandse Sister Act. “Het is een droom die uitkomt, ik mag eindelijk in mijn moedertaal deze prachtige rol enkele keren vertolken.”

Ana Milva speelt nog tot en met 25 juli in Sister Act. Daarna zal ze weer te zien zijn in Wenen. Sister Act is de hele zomer dagelijks te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , , ,