Follow Me on Pinterest

Jong talent in Circus van Theater M-Lab

Donderdag 18 Juli 2013

M-Lab opent het theaterseizoen dit jaar met de nieuwe productie CIRCUS. Deze productie is gebaseerd op de roman They Shoot Horses, Don’t They? Van Horace McCoy. David Lucieer zal te zien zijn in een van de hoofdrollen. Dat heeft producent M-Lab onlangs bekendgemaakt.Door Chantal Bakker

Lucieer zal de rol van Marius, een dromerige jongen die filmregisseur wil worden, op zich nemen. Marius komt terecht in een realityshow waarin de deelnemers fysiek en mentaal tot het uiterste worden gedreven. Ze strijden allemaal voor hetzelfde doel: roem.

Eerder speelde Lucieer in de films 'Komt een vrouw bij de dokter' en 'Gooische Vrouwen'. In 2012 werd hij bekend door zijn rol in de televisieserie Dokter Deen en als Thijs in de serie De Meisjes van Thijs.

Première
Voor de productie heeft artistiek leider Sieta Keizer de samenwerking gezocht met jong talent. De overige castleden zullen nog bekendgemaakt worden. De muziek van CIRCUS werd geschreven door Helge Slikker, componist en bandleider van STORYBOX. De productie gaat op maandag 7 oktober 2013 in première in Theater M-Lab in Amsterdam-Noord.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , ,