Follow Me on Pinterest

Jantien Euwe speelt Gloria in ‘Flashdance’

Vrijdag 12 Juli 2013

Gisteren maakte Jantien Euwe via Twitter bekend dat zij de rol van Gloria gaat spelen en de musical ‘Flashdance’, een productie van Albert Verlinde Entertainment. Ze vertelde dat ze hier, na haar vakantie, veel zin in heeft.Door Wim Nuyts

'Ik ga trouwens het vriendinnetje van @JoeySchalker spelen in #flashdance Hoe leuk is dat! #zinin #eerstvakantie'. Zo twitterde Euwe de wereld in dat zij deel van de cast gaat uitmaken. Dit gaat ze doen aan de zijde van onder andere Anouk Maas, Jim Bakkum, Joey Schalker en Carry Tefsen.
Euwe was al eerder te zien in tal van producties. Zo speelde ze in ‘Petticoat’, ‘Mamma Mia’ en ‘Footloose’. Onlangs was ze nog te zien in ‘The Little Mermaid’ als één van de zusje en als understudy van Ariël.
‘Flashdance’ is een musical gebaseerd op de gelijknamig film uit de jaren tachtig met Jennifer Beals in de hoofdrol. De musicalproductie is wel helemaal opnieuw geschreven en er zijn een vijftiental nieuwe nummers aan toegevoegd.
De productie gaat op 29 september 2013 in première in Tilburg en is daarna te zien in een twintigtal Nederlandse theaters.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen: