Follow Me on Pinterest

Deborah De Ridder speelt Marilyn Monroe

Donderdag 02 Mei 2013

Op 7 november 2013 gaat in het Fakkeltheater in Antwerpen ‘Marilyn’ in première, een productie van Creato en LucCreatief Muziektheater. De titelrol van Marilyn Monroe wordt vertolkt door Deborah De Ridder; Gladys Baker, Marilyns moeder, wordt vertolkt door Hilde Norga. Voor de rol van de kleine Marilyn worden audities georganiseerd.Door Johan Depaepe

Marilyn Monroe © archief‘Marilyn’ wordt geschreven door Jos Dom, die ook fungeert als artistiek supervisor; Luc Stevens is coauteur en regisseert. De muziek wordt gecomponeerd door Sam Gevers & Kurt Hollants.

‘Marilyn’ is een voorstelling rond de vijftig jaar geleden overleden Marilyn Monroe. Kwam zij door zelfmoord om het leven of werd zij vermoord? Een bekende Amerikaanse journalist daalt af in het turbulente leven van deze wereldbefaamde Hollywoodster en wordt geconfronteerd met een mysterieuze dame, die toch meer was dan het domme sexy blondje.
Wat hebben haar schizofrene moeder, het jonge leven van de kleine Marilyn, haar vele stukgelopen relaties en de vreemde contacten met de Kennedy’s te maken met haar toch wel merkwaardig overlijden.
Een verhaal vol passie, spanning, een vleugje humor, meeslepende muziek en dito choreografieën.

De cast wordt aangevoerd door Deborah De Ridder als Marilyn Monroe en Hilde Norga als haar moeder Gladys Baker. De vijf andere professionele acteurs worden binnenkort bekendgemaakt. ‘Marilyn’ gaat op 7 november 2013 in première in het Fakkeltheater in Antwerpen, en is daar te zien tot en met 1 december 2013.

Voor de invulling van de rol van de kleine ‘Marilyn’ worden audities georganiseerd. Meisjes tussen 8 en 13 jaar die graag dansen, acteren en zingen, kunnen zich inschrijven op www.luccreatief.be. De eerste auditieronde vindt plaats op 8 of 9 juni 2013 in de concertzaal Creato in Meerhout.

www.luccreatief.be

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , ,