Follow Me on Pinterest

JT Ondersteboven organiseert jongerenaudities voor ‘13’

Dinsdag 19 Februari 2013

Jeugdtheater Ondersteboven vzw brengt in december 2013 de Nederlandstalige première van de Broadwaymusical '13' in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas. En daarvoor organiseert het open audities in april.'13, de musical' © JTODe pittige musical ‘13’ vertelt het verhaal van de twaalfjarige Evan Goldman. Hij woont in New York, maar als zijn ouders scheiden moet hij met zijn moeder mee verhuizen naar Appleton, Indiana. Een door God verlaten dorp ‘in the middle of nowhere’. De start van een nieuw leven dus, maar binnenkort wordt Evan 13 en moet hij zijn bar mitswa doen, het joodse feest van de volwassenheid. Dit feest moet perfect zijn, want het is voor een joodse jongere het belangrijkste evenement in zijn jonge leven. Maar welke vrienden nodig je uit? Zal er wel iemand komen? Kies je voor de populaire, coole gasten, of toch eerder de eerlijke en oprechte nerds? Keuzes maken kan soms moeilijk zijn.

Als je zin hebt om mee te doen, kan je je inschrijven voor de audities, die plaatsvinden op 7, 13 en 14 april 2013. Jeugdtheater Ondersteboven zoekt jongens en meisjes die er 12-13 jaar uitzien, muzikanten van maximaal 25 jaar (gitaar, bas, percussie en keyboard) en medewerkers achter de schermen.

De repetities vinden plaats in de eerste weken van juli en de laatste van augustus, de hele herfstvakantie, op alle zondag van september tot en met december 2013, en je moet beschikbaar zijn van donderdag 19 tot en met maandag 30 december 2013.

Meer informatie en het auditieformulier vind je op www.jto.be/13.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , ,