Follow Me on Pinterest

Groot ‘André Hazes meezingconcert’ in Ziggo Dome

Vrijdag 08 Februari 2013

Op 15 en 16 juni 2013 organiseren Joop van den Ende Theaterproducties en Melvin Produkties ‘Holland zingt Hazes’. Bekende en verrassende artiesten zullen in de Ziggo Dome in Amsterdam André Hazes’ meest succesvolle nummers zingen. Ook Martijn Fischer en Chantal Janzen, hoofdrolspelers van ‘Hij gelooft in mij’ zijn van de partij.Door Johan Depaepe

Onder begeleiding van een grote liveband zingt een keure aan artiesten de mooiste nummers van André Hazes, en het publiek mag uit volle borst meezingen.

Wie er allemaal deelneemt aan ‘Holland zingt Hazes’ wordt binnenkort bekendgemaakt, maar dat Roxeanne en André Jr. Hazes een bijzondere rol zullen spelen in dit concert, staat nu al vast. Net als de aanwezigheid van Martijn Fischer en Chantal Janzen, die in de succesvolle Hazesmusical ‘Hij gelooft in mij’ in de DeLaMar Theater in Amsterdam respectievelijk André en Rachel Hazes vertolken. Dit wordt dan meteen de eerste keer dat Martijn Fischer nummers van André Hazes zal zingen buiten de context van de musical.

‘Holland zingt Hazes’, waaraan Rachel Hazes als coproducent haar medewerking verleent, is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes aan de hand van zijn meest populaire nummers. Mee naar aanleiding van het succes van de musical over het leven van de zanger, is de muziek van Hazes weer overal, en iedereen kan zijn nummers meezingen. Samen met het – hopelijk – vijftienduizend-koppige publiek zullen de artiesten tijdens ‘Holland zingt Hazes’ het bijzondere ‘Hazesgevoel’ laten herleven. Het publiek kan luidkeels meezingen met nummers als ‘Een beetje verliefd’, ‘Wij houden van Oranje’ en ‘De vlieger’ en vele andere songs.

De kaartverkoop voor ‘Holland zingt Hazes’, op 15 en 16 juni 2013 in de Ziggo Dome in Amsterdam start op vrijdag 22 februari bij See Tickets.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , ,