Follow Me on Pinterest

Mark Tijsmans valt door blessure uit bij avant-première Annie

Donderdag 27 December 2012

Vanavond gaat de Vlaamse versie van ‘Annie’ in première in de Antwerpse Stadsschouwburg, en gisteren vonden al avant-premières plaats. Voor Mark Tijsmans was deze eerste kennismaking met het publiek geen succes. Hij blesseerde zich aan de voet en moest vervangen worden door een Nederlandse understudy.Door Wim Nuyts | Foto: Luk Monsaert

Mark Tijsmans als Daddy Warbuck in 'Annie' © Luk MonsaertBij de eerste avant-première van de musical ‘Annie’ liep het grondig mis voor Mark Tijsmans, die rol van Oliver Warbucks speelt. Hij bezeerde zich zo ernstig aan zijn voet, dat hij niet meer verder kon spelen. Mark Tijsmans werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, waar een spierscheur werd vastgesteld.

Na een extra pauze werd de show na 45 minuten verdergezet met een Nederlandse understudy voor Mark Tijsmans. Hij kon de avondvoorstelling niet kunnen spelen en ook de laatste avant-première vanmiddag zal hij moeten laten voorbijgaan. Maar voor de officiële première vanavond zou hij wel klaar moeten zijn.

‘Annie’ speelt tot en met 4 januari 2013 in de Stadsschouwburg Antwerpen, en van 31 januari tot en met 3 februari 2013 in Capitole Gent.

www.musichall.be


Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , ,