Follow Me on Pinterest

Pommelien Thijs is première-‘Annie’

Maandag 17 December 2012

Bij de première van ‘Annie’ op 27 december 2012 in de Antwerpse Stadsschouwburg, zal het roodharige weesmeisje vertolkt worden door Pommelien Thijs (11) uit Kessel. Begin van de maand werd in het vtm-programma ‘Manneke Paul’ bekendgemaakt dat de titelrol wordt gedeeld door Pommelien en Lotte Declerck (12) uit Brasschaat.Door Johan Depaepe

'Annie' met Pommelien Thijs (L) en Lotte Declerck (R) © Music HallZowel Pommelien Thijs als Lotte Declerck zijn op dit moment druk aan het repeteren om de hoofdrol van Annie onder de knie te krijgen. Bij een gedeelde hoofdrol staat de producent altijd voor het dilemma wie de première mag spelen, maar de keuze is dus gevallen op Pommelien (links op de foto). Lotte Thijs speelt Annie op de avant-première, daags ervoor, op 26 december 2012.

Pommelien Thijs als 'Annie' © Music HallDat er hard gewerkt wordt in het repetitielokaal van de Stadsschouwburg in Antwerpen, is ook nodig, want de cast krijgt slechts drie weken om zijn rol in te studeren.

‘Annie’ speelt vanaf 26 december in de Stadsschouwburg in Antwerpen, met première op 27 december 2012, en vanaf 30 januari 2013 in Capitole Gent.

www.musichall.be


Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , ,