Follow Me on Pinterest

Finalisten Vlaamse ‘Op zoek naar Annie’ bekend

Zaterdag 18 Augustus 2012

De Stadsschouwburg Antwerpen werd de voorbije dagen overspoeld door meer dan 300 meisjes, die een rol in de musical ‘Annie’ wilden bemachtigen. Tien meisjes nemen deel aan de liveshows van het tv-programma, acht hebben hun rol al gekregen.Door Johan Depaepe | Foto: Music Hall

De acht meisjes die al een rol hebben in 'Annie' © Music HallDe audities voor de nieuwe Vlaamse versie van ‘Annie’ stonden open voor meisjes tussen 7 en 14 jaar. Zij moesten zich voorstellen aan een jury, bestaande uit Deborah De Ridder (die ooit zelf debuteerde op de planken als Annie), regisseur John Yost, muzikaal leider Ad van Dijk en uitvoerend producent Roel Hermans.

Van de 300 kandidaten werden 18 meisjes weerhouden. Acht van hen kregen meteen hun rol, 10 kandidaatjes stoten door naar de liveshows van het tv-programma ‘Op zoek naar Annie’ op vtmKZoom. Hun namen worden bekendgemaakt op de Antwerpse Cultuurmarkt op zondag 26 augustus, om 17 uur op de Grote Markt.

De meisjes die sowieso al te zien zijn in ‘Annie’, dat speelt vanaf 26 december in de Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent, zijn: Emma Verlinden (July), Sarah Maesen (July), Charlotte Boudry (Duffy), Hanne Verstraeten (Duffy), Norah Vekemens (Molly), Manon Campion, Phebe Stalens & Camille Motrie.

De liveshows op vtmKzoom worden opgenomen op woensdag 7, 17 en 21 & op zaterdag 24 november. Het precieze uitzendschema wordt later bekendgemaakt.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , , ,