Follow Me on Pinterest

Verlindes ‘Daddy Cool’ definitief ook in Groot-Brittannië

Woensdag 15 Augustus 2012

De laatste onzekerheden zijn weggewerkt: ‘Daddy Cool’ van Albert Verlinde Entertainment vertrekt in oktober, zoals voorzien, op een Britse tournee. Dat meldt RTL Boulevard. De versie op Mallorca, eerder deze zomer, moest er mee vervroegd ophouden door financiële problemen van de Duitse coproducent.Door Johan Depaepe | Foto: Sophie Peirsman

Daddy Cool in Nederland © Sophie PeirsmanEen woordvoerder van Albert Verlinde Entertainment bevestigde aan RTL Boulevard dat het stopzetten van de originele Nederlandse productie ‘Daddy Cool’ op het Spaanse eiland Mallorca uiteindelijk geen invloed zal hebben op de geplande Britse tournee. Op Mallorca moest ‘Daddy Cool’ er veel vroeger dan voorzien mee ophouden, omdat de Duitse coproducent zijn financiële verplichtingen aan Albert Verlinde Entertainment niet nakwam.

De show, met de grootste hits van Boney M en Frank Farian, reist vanaf oktober langs twaalf Britse steden. Het gaat om de eerste stappen van Albert Verlinde Entertainment in het buitenland. Er lopen ook nog altijd onderhandelingen om ‘Daddy Cool’ in Scandinavië, Duitsland en Rusland op de planken te brengen.

Tijdens de Britse tournee speelt Ruben Heerenveen, net als in Nederland en op Mallorca, de hoofdrol van Sunny. Jane McDonald, een bekende Britse talkshowpresentatrice, speelt Ma Baker, en Sheila Ferguson (The Three Degrees) vertolkt Sunny’s moeder.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , ,