Follow Me on Pinterest

Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen in intieme concerten

Maandag 13 Augustus 2012

Onder de noemer ‘Three Times a Lady’ zijn in het najaar drie concerten te zien, waarin musical- en theatercoryfeeën Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen elk een eenmalig en intiem concertprogramma presenteren.Door Johan Depaepe

'Three Times a Lady' met Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Pia Douwes © Shows & EventsSimone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen stellen het repertoire van de concerten zelf samen, en zullen tijdens het programma met anekdotes en persoonlijke verhalen onder meer terugkijken op hun carrière.

“Het wordt een verrassende mix van persoonlijke favorieten en momenten die belangrijk zijn geweest in de enorme carrières van de dames”, zegt organisator Shows & Events. “Aan de piano ontstaan vaak de mooiste muzikale momenten, en dat hebben we samen met de artiesten als basis voor deze concerten gebruikt.”

De drie theaterpersoonlijkheden worden begeleid door de jonge pianist Bernd van den Bos.

Pia Douwes speelt momenteel de hoofdrol van Mrs. Danvers in de musical 'Rebecca' in Stuttgart en komt speciaal voor deze concertreeks terug naar Nederland. Karin Bloemen en Simone Kleinsma maken op hun beurt met deze concerten een uitstapje tijdens de opstart van enkele drukke nieuwe projecten.

‘Three Times a Lady’ is te zien op 21 september 2012 (Karin Bloemen), 27 oktober (Simone Kleinsma) en 3 november (Pia Douwes) in de concertzaal van Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo.

www.shows-events.nl


Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,