Follow Me on Pinterest

Kinderfiguranten gezocht voor arenaspektakel ‘Peter Pan’

Donderdag 02 Augustus 2012

De productie van ‘Peter Pan, The Never Ending Story’ is op zoek naar figuranten tussen acht en zestien jaar, die maximaal 1 meter 70 groot zijn.Door Johan Depaepe

Logo Peter Pan © Music HallWie houdt van acteren, zingen en dansen, tussen acht en zestien jaar oud is en niet groter is dan 1 meter 70, kan zich kandidaat stellen voor een figurantenrol in ‘Peter Pan, The Never Ending Story’, het arenaspektakel van Music Hall.

Afhankelijk van de leeftijd moeten kandidaten maximaal 24 of 36 keer beschikbaar zijn in 2012, en evenveel keer in 2013. De kinderen moeten bovendien – met de goedkeuring van hun ouders! – bereid zijn om in vakanties, na schooltijd en in weekends te repeteren en te spelen. De ouders moeten bereid zijn hun kinderen van en naar de repetities en voorstellingen in Brussel te brengen.

Kandidaten moeten beschikbaar zijn voor repetities en try-outvoorstellingen op 27, 28 en 29 augustus 2012, en van 3 tot en met 9 september; en ook nog eens vanaf 21 december tijdens de hele kerstvakantie. De school moet toestemming geven, want wie geselecteerd wordt, is van 3 tot en met 9 september grotendeels afwezig van school.

Wie voldoet aan deze voorwaarden en wil deelnemen aan de audities, stuurt al zijn gegevens en een recente pasfoto naar kids@peterpan.is, vóór 14 augustus 2012. De audities vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 augustus in Vorst Nationaal in Brussels. Kandidaten krijgen alle details via e-mail na hun inschrijving.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , ,