Follow Me on Pinterest

Jongeren gezocht voor ‘High School Musical’ en ‘Rent’

Woensdag 01 Augustus 2012

Theaterschool en producent Tim Koldenhof Producties uit Apeldoorn geeft jongeren de kans om het komende seizoen mee te spelen in ‘High School Musical’ en ‘Rent’. De repetities staan onder leiding van musicalprofessionals.Door Johan Depaepe

© Tim Koldenhof ProductiesTim Koldenhof Producties uit Apeldoorn is een theaterschool en produceert ook theater, musical en films. Het huis is onder meer bekend van de Sinterklaasvoorstelling ‘Cato & De Klungelpiet’, waarin Kim-Lian van der Meij het voorbije seizoen de hoofdrol speelde.

In de theaterschool kunnen jonge talenten lessen volgen op het vlak van acteren, zang, dans, musical en film. De docenten zijn professionals uit het vak, bekend van theater en televisie.

Het komende theaterseizoen brengt Tim Koldenhof Producties de musicals ‘High School Musical’ en ‘Rent’ opnieuw in de Nederlandse theaters. Kinderen en jongeren krijgen de kans om daarin mee te spelen.
Talentvolle kinderen tussen 10 en 13 jaar beginnen later deze maand te repeteren aan ‘High School Musical’, onder leiding van Bente van den Brandt en Joji Na. Daarin ontmoeten de stoere basketballer Troy en de verlegen Gabriella elkaar ontmoeten tijdens een zangwedstrijd, en heel wat obstakels moeten overwinnen.
Jongeren vanaf vijftien jaar en volwassenen kunnen zich opgeven voor de rauwe rockmusical ‘Rent’, het verhaal van acht vrienden in New York, die aan de bodem van hun bestaan zitten. De begeleidende docenten hiervoor zijn nog niet bekend.
De beide musicals worden in maart/april 2013 opgevoerd; de repetities beginnen vanaf 20 augustus 2012.

Surf naar www.timkoldenhof.nl als je je hiervoor wilt opgeven. Je vindt er ook meer informatie.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,