Follow Me on Pinterest

Jonge musicaltalenten gezocht voor Vlaamse ‘Annie’

Donderdag 26 Juli 2012

Meisjes tussen 7 en 14 jaar die de titelrol willen vertolken in de nieuwe Vlaamse versie van ‘Annie’ kunnen deelnemen aan de audities. De eerste vinden plaats in augustus en worden in het najaar uitgezonden op vtmKzoom. ‘Annie’ is een coproductie van Music Hall en Albert Verlinde Entertainment.Door Johan Depaepe

Affiche Nederlandse versie 'Annie' © Albert Verlinde EntertainmentDe open audities voor ‘Annie’ vinden plaats in de Stadsschouwburg Antwerpen op 16 en 17 augustus 2012. De musical over het brutale weesmeisje met een gouden hart staat vanaf 26 december 2012 in de Stadsschouwburg Antwerpen en vanaf 30 januari tot 3 februari 2013 in Capitole Gent. Verlengingen zijn mogelijk.

Meisjes tussen 7 en 14 jaar die willen deelnemen, moeten een korte cv met een duidelijke foto sturen naar auditie@musichall.be. Je moet beschikbaar zijn voor repetities vanaf eind november.
Er zijn enkele vereisten: uiteraard moet je goed kunnen zingen, dansen en acteren. Je mag niet groter zijn dan 1 m 55, en moet bereid zijn om maximaal 10 keer in 2012 en maximaal 26 keer in 2013 op te treden. Repetities en opvoeringen vinden plaats in de vakanties, na schooltijd en in weekenden, en de ouders moeten bereid zijn om voor vervoer te zorgen van en naar de audities, repetities en voorstellingen.

Producent Music Hall laat je weten of je uitgenodigd wordt om auditie te doen. De audities worden gefilmd voor een tv-reeks die dit najaar op vtmKzoom, de kinderzender van de commerciële omroep vtm, te zien is.

Meer info vind je via deze weblink.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , ,