Follow Me on Pinterest

Jeronimo zingt titelsong nieuwste Eftelingmusical

Woensdag 25 Juli 2012

Rijzende ster Jeronimo van Ballegoijen heeft de titelsong ‘Gi-ga-gantisch’ van Sprookjesboom de Musical ingezongen. Deze musical zal vanaf 19 september te zien zijn in het Efteling TheaterDoor Laura Hofmans

JeronimoDe 22-jarige Jeronimo van Ballegoijen brak als acteur door met zijn rol als Brian in de film Timboektoe. Ook zijn zangtalent bleef niet onopgemerkt. Dit voorjaar bracht hij zijn eerste solo-album One Kiss uit met debuutsingle I am no superman. Hij is tevens ook presentator bij Anne, de tv-zender die zich toespitst op Vlaamse muziek en zal ook langskomen op de zomertour van de muziekzender. Deze week dook hij de studio in met enkele sprookjesfiguren om ‘Gi-ga-gantisch’ op te nemen. ‘Gi-ga-gantisch’ is de titelsong van Sprookjesboom de Musical waarvan binnenkort wegens het succes van drie jaar geleden een gloednieuwe tweede musical zal te zien zijn in het Efteling Theater.

Het nummer zal vanaf begin augustus gratis te downloaden zijn via i-Tunes en tijdens het Zeven Pleinen Festijn op 4 augustus zal Jeronimo het nummer voor het eerst live brengen.

Foto: De EftelingVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , ,