Follow Me on Pinterest

BNN-programma zoekt enthousiast musicalpubliek!

Donderdag 19 Juli 2012

Voor opnames van het tv-programma ‘Ruben versus Sophie’ is de omroep BNN op zoek naar een enthousiast musicalpubliek. De opnames vinden aanstaande zaterdag plaats in De Theater Fabriek in Amsterdam. Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand moeten elk apart een musical in elkaar boksen, die beoordeeld wordt door onder meer Freek Bartels.Door Johan Depaepe

Ruben versus Sophie op BNN © gfSophie Hilbrand en Ruben Nicolai zijn weer tegen elkaar ten strijde getrokken voor een derde serie van ‘Ruben versus Sophie’. Nadat ze het tegen elkaar opnamen in onder meer Los Angeles, blijven ze nu dichter bij huis. De opnames zijn in volle gang en het resultaat is voor iedereen vanaf 12 november 2012 op televisie te zien. Maar niet voor jou, want jij krijgt een unieke kans om nu al getuige te zijn van de strijd tussen de twee.

Aanstaande zaterdagavond, 21 juli 2012, vinden opnames plaats in de Theater Fabriek in Amsterdam. Die avond kun jij er getuige van zijn wie de beste musicalmaker van de twee is. Vanaf vandaag gaan Sophie en Ruben aan de slag om een zo spannend, leuk, boeiend en vermakelijk mogelijke minimusical op poten te zetten. Zaterdagavond stellen zij hun werkstuk, met een door hen aangezochte sterrencast, voor op het podium van de grote zaal van de Theater Fabriek in Amsterdam. Zorg ervoor dat jij dan in de zaal zit om ze aan te moedigen, en te genieten van – hopelijk – twee prachtige musicals.

Wil je erbij zijn, meld je dan zo snel mogelijk aan door een mail te sturen naar publiekversus@bnn.nl. Vol is vol. Vergeet niet te melden met hoeveel personen je bij deze opnames aanwezig wilt zijn. Zonder aanmelding kun je er niet bij.

Zorg ervoor dat je tussen 19 en 19.15 uur aanwezig bent. Om 19.30 uur gaat de zaal open, om 20 uur dooft het zaallicht en begint de eerste akte. Na een kort jurycommentaar van onder anderen Freek Bartels en Maurice Wijnen volgt de tweede akte, en daarna maakt de jury de winnaar bekend. De opnames zullen wellicht tot 22.30 uur duren.

De Theater Fabriek vind je in de Czaar Peterstraat 213 in Amsterdam. Een routebeschrijving vind je op www.theaterfabriekamsterdam.nl.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , ,