Follow Me on Pinterest

Nieuw bloed en West End-Donna in Spice Girls-musical

Maandag 16 Juli 2012

Hannah John-Kamen gaat de hoofdrol spelen van Viva in de Spice Girls-musical ‘Viva Forever!’. Dat melden de Daily Mail en Whatsonstage. Voor John-Kamen, in het Verenigd Koninkrijk bekend van de tv-serie ‘The Hour and Misfits’, gaat het om het West End-debuut.Door Johan Depaepe

Logo Viva Forever © gfOp het podium van ‘Viva Forever!’ krijgt Hannah John-Kamen het gezelschap van Sally Ann Triplett als haar moeder Lauren, die momenteel Donna speelt in de West End-hit ‘Mamma Mia!’. Triplett maakt dus nog de verhuizing mee van ‘Mamma Mia’ van het Prince of Wales Theatre, waar de show al die jaren in Londen te zien was, naar het Novello, waar de musical op 6 september 2012 opnieuw opent. Sally Ann Triplett speelt haar laatste voorstelling als Donna op 22 september. Dan wordt ze vervangen door Helen Hobson, die Donna eerder al vertolkte, voor het laatst in 2007.

Hannah John-Kamen is 22 en studeerde af aan de Central School of Speech and Drama. Zij is al van kindsbeen af een grote Spice Girls-fan.

‘Viva Forever!’ gaat over Viva, een meisje dat samen met haar vriendinnen deelneemt aan een tv-talentenjacht. Hun vriendschap wordt danig op de proef gesteld als Viva verder mag naar de volgende ronde en haar band niet. Comédienne Jennifer Saunders (bekend van ‘Absolutely Faboulous’ en ‘French & Saunders’) schreef het script, Judy Craymer (‘Mamma Mia!’) is de producent, Paul Carrington regisseert.

‘Viva Forever!’ gaat op 11 december 2012 in wereldpremière in het Piccadilly Theatre in Londen.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , ,