Follow Me on Pinterest

Stephen King-musical krijgt Broadwayworkshop

Vrijdag 13 Juli 2012

‘Ghost brothers of Darkland County’, de blues- en rockmusical van horrorschrijver Stephen King en muzikant John Mellencamp, beleefde zijn wereldpremière in april in het Alliance Theatre in Atlanta. De voorstelling is nu onderweg naar New York.Door Wim Nuyts

Jake La Botz als The Shape in 'Ghost Brothers of Darkland County' © Greg MooneySusan Booth, de regisseur van ‘Ghost brothers of Darkland County’, wil de voorstelling in september naar New York City brengen als tiendaagse workshop. Ze hoopt zo investeerders te vinden om er een volwaardige Broadwayproductie van te maken.

Het verhaal van deze bijzondere samenwerking tussen Stephen King en John Mellencamp speelt zich af in het kleine dorpje Delight in Mississippi anno 1967. Een verschrikkelijk tragedie kostte het leven aan twee broers en een jonge vrouw. De volgende veertig jaar neemt deze historie de gedaante aan van een lokale legende. Maar legendes zijn vaak een ander woord voor leugen.
Joe McCandless weet wat er echt is gebeurd, maar de vraag is of hij zichzelf zover kan brengen om de waarheid te vertellen om zo zijn zonen te redden, of dat hij de geesten uit het verleden vrij spel geeft.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,