Follow Me on Pinterest

Van Hoorne pakt volgend seizoen uit met wereldpremière

Maandag 09 Juli 2012

Van Hoorne Entertainment heeft in de officiële seizoensbrochure zijn producties voor het komende seizoen opgelijst. Naast hun vijfde sprookje, 'Doornroosje', het AFAS Sprookjesconcert en het Sprookjesconcert On Tour, brengt het ook een heuse wereldpremière: de familiemusical ‘Thomas, de stoomlocomotief, en de schat’.Door Johan Depaepe

Thomas, de stoomlocomotief beleeft nieuwe avonturen © Van Hoorne EntertainmentEerder meldden we al het ‘Sprookjesconcert On Tour’, dat tijdens de zomer- en herfstvakantie vijftien sporthallen in Nederland aandoet, in samenwerking met Optisport, en dat vorige zaterdag in première ging in Breda. De hoofdrol daarin wordt vertolkt door Sita, bekend van televisie en ‘Klein Duimpje, de musical’.

Van 12 oktober tot en met 9 juni gaat Van Hoorne Entertainment op tournee langs de Nederlandse theaters met ‘Doornroosje, de musical’. Maud Mulder, bekend van ‘Idols’ en van haar rollen in vorige Van Hoorne-sprookjes ‘Roodkapje’ en ‘De gelaarsde kat’, speelt de rol van mooie prinses, die zich prikt aan een spinnenwiel, om pas honderd jaar later wakker gekust te worden door haar droomprins.

Met ‘Thomas en de schat’ brengt Van Hoorne Entertainment een wereldpremière in de Nederlandse én Belgische theaters. In deze muzikale voorstelling worden de allerkleinste bezoekers en hun ouders getrakteerd op een nieuw avontuur van het bekende tv-personage; de opvolger van de succesvolle show ‘Thomas en het circus’. Als de blauwe stoomlocomotief Thomas een oude schatkaart vindt en besluit op zoek te gaan naar de verborgen schat, weet hij nog niet welke verrassingen hem te wachten staan. Peter Lusse speelt de Dikke Controleur, en ook Thomas’ vrienden Percy, James en Gordon maken hun opwachting. Na de Nederlandse en Vlaamse voorstellingen trekt deze voorstelling de wereld rond.
De tournee begint op 21 september 2012 en duurt tot 24 maart 2013.

En ten slotte zorgt Van Hoorne Entertainment tijdens het Pinksterweekend van 18, 19 en 20 mei 2013 voor het derde AFAS Sprookjesconcert op rij, een gloednieuwe show waarin opnieuw alle favoriete sprookjesfiguren figureren. Bezoekers krijgen bovendien een voorproefje van de nieuwste familievoorstelling van Van Hoorne, ‘Assepoester’, met onder anderen Sita en Ron Link.

Meer info over de producties en de speeldata: www.vanhoornejunior.nl

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , ,