Follow Me on Pinterest

NME Kids on Tour halen sprookjes door de mangel

Woensdag 04 Juli 2012

Op 7 en 8 juli 2012 stellen Harlekijn en NME Kids on Tour in Stadstheater Zoetermeer de familievoorstelling ‘7 Tales, de musical’ voor: een mix van allerlei sprookjes van Hans Christian Andersen. In de cast zitten talentvolle jongeren die al mochten schitteren in ‘Ciske de rat’ en ‘Musical Classics’.Door Johan Depaepe

7 Tales, de musical © HarlekijnAnna, het meisje met de zwavelstokjes, wil heel graag naar haar overleden oma, maar komt per ongeluk in een droomwereld terecht. Daarin heeft de Zeeheks de macht, met als gevolg dat de Kleine Zeemeermin eindigt met een been van het Tinnen Soldaatje. De kleermakers raken hun zakken met nieuwe kleren kwijt, en de Rode Schoentjes dansen hun eigen weg. De Prins treft op een stapel matrassen zijn Prinses aan. En alsof dat nog niet genoeg is, komen ook de Keizer, het Lelijke Jonge Eendje en de Poetsgarnaal langs.
Al deze spookjes worden op een inventieve manier in elkaar gepast, en leiden natuurlijk tot een goede afloop waarbij iedereen ‘nog lang en gelukkig leeft’.

Barthel van Lint schreef het script, Jan Willem Hoekstra componeerde de muziek en Juan Gomez Ocampo regisseert.

‘7 Tales, de musical’ is exclusief te zien in het Stadstheater in Zoetermeer, op 7 en 8 juli 2012. Op zaterdag begint de voorstelling om 20 uur, zondag om 14 uur.

www.7tales.nl


Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,