Follow Me on Pinterest

Nu al extra voorstellingen voor arenashow ‘Peter Pan’

Dinsdag 03 Juli 2012

Nadat de eerste Belgische shows snel volliepen, plant producent Music Hall nu al elf extra voorstellingen van de arenashow ‘Peter Pan, The Never Ending Story’. Het spektakel is daardoor zeker tot 6 januari 2013 te zien in Vorst Nationaal. Vanaf 15 februari 2013 speelt de voorstelling in de gloednieuwe Ziggo Dome in Amsterdam.Door Johan Depaepe

Peter Pan affiche © Music HallDe repetities op het podium voor ‘Peter Pan, The Never Ending Story’, een groots arenaspektakel en een huzarenstuk voor producent Music Hall, starten in augustus, in september gevolgd door de try-outs. Zo moet de voorstelling klaar zijn voor de perspremière op 8 september 2012. Het publiek moet nog even wachten, tot de galapremière van 20 december in Vorst Nationaal. En het publiek is ongeduldig, zo blijkt, want de geplande Belgische voorstellingen liepen snel vol. Daardoor worden nu elf extra voorstellingen aangekondigd, tot 6 januari 2013.

In België zijn zowel de Nederlands- als Franstalige versies te zien. Vanaf 15 februari 2013 vliegt de arenaproductie naar de Ziggo Dome in Amsterdam, die onlangs met veel bombarie werd geopend. Ook de kaartenverkoop voor de Nederlandse shows is momenteel gestart. Na Nederlands zullen ook andere Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zweden, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland ‘de jongen die niet wil opgroeien’ verwelkomen.

www.peterpan.is

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , , ,