Follow Me on Pinterest

Keet wordt nieuwe Glinda in ‘Wicked’

Dinsdag 03 Juli 2012

Zangeres en presentatrice Keet is vanaf september te zien als Glinda in de musical ‘Wicked’. Ze vervangt dan Chantal Janzen, die op 29 juli voor het laatst te zien zal zijn in deze rol in het Circustheater. Glinda wordt vanaf dan gespeeld door Céline Purcell en na de zomer dus ook door Keet.Door Johan Depaepe

Keet © Ron TetterooChantal Janzen neemt vroeger afscheid van ‘Wicked’ om zich voor te bereiden op de rol van Rachel Hazes in de musical ‘Hij gelooft in mij’, die vanaf november in de Nederlandse theaters te zien is. Zangeres en presentatrice Keet is inmiddels begonnen met de repetities in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Ze wordt klaargestoomd om naar verwachting in september haar eerste voorstelling als Glinda te spelen.
“Van alle musicals die ik ooit gezien heb is Wicked voor mij de mooiste tot nu toe”, liet Keet optekenen. “De rol van Glinda is mij letterlijk op het lijf geschreven, dus ik kijk erg uit naar mijn musicaldebuut.”

Tot 2009 was Keet – Yvonne Coldeweijer (25) – te zien in diverse rollen in de shows van de Efteling. In 2010 werd zij het gezicht van ‘Telekids’ op RTL 8. In het derde seizoen van de Vlaamse jeugdserie ‘Amika’ speelde zij de rol van popster Cindy. Met de lancering van ‘Telekids’ bracht Keet haar eerste single, ‘Big Splash’, uit. Inmiddels is haar nieuwe single ‘USA’ verkrijgbaar, afkomstig van haar titelloze debuutalbum.

‘Wicked’ is tot nog tot eind oktober zeven keer per week te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , ,