Follow Me on Pinterest

Judas houdt open audities voor ‘Josephine B’

Maandag 02 Juli 2012

Voor alle mannelijke rollen in zijn nieuwe productie ‘Josephine B.’ organiseert Judas Theaterproducties een open auditie op maandag 30 juli 2012. ‘Josephine B.’ vertelt via een musicalrevue het verhaal van Josephine Baker, dochter van een arme wasvrouw die uitgroeide tot één van de meest iconische artiesten van de 20e eeuw.Josephine Baker © gfJudas Theaterproducties is bekend van goed onthaalde musicalproducties als ‘The Last 5 Years’, ‘Je Anne’ en ‘Ganesha’. Hun jongste musicalcreatie ‘Lelies’ haalde onlangs de belangrijkste bekroningen binnen op de Vlaamse Musicalprijzen.
Op 24 februari 2013 gaat ‘Josephine B.’ in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. De voorstelling vertelt het verhaal van Josephine Baker, dochter van een wasmoeder uit St. Louis. Ze kende in haar jeugd veel armoede, tot zij begin de jaren 1920 haar Broadwaydebuut maakte in de show ‘Shuffle Along’. Door haar komische vertolking werd zij een grote publieksfavoriet. Haar grote doorbraak beleeft ze met haar dansact in een pikant bananenrokje in Parijs.

Musicalrevue


‘Josephine B.’ is een musicalrevue, maar geen compilatieshow. We volgen het verhaal van Baker: haar verzetsdaden tijdens de Tweede Wereldoorlog, haar confrontatie met rassendiscriminatie, haar talloze huwelijken en het succes op het podium.
Martin Michel is verantwoordelijk voor de regie, Frank Van Laecke schrijft het scenario en Allard Blom verzorgt de liedteksten. De muziek wordt gecomponeerd door Sam Verhoeven, maar ook klassiekers als ‘J’ai deux amours’ en ‘La vie en rose’ weerklinken tijdens de voorstelling.

Open audities


Judas TheaterProducties organiseert op maandag 30 juli 2012 om 10 uur een open auditie voor alle mannelijke rollen in ‘Josephine B.’, in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater, Reyndersstraat 7 in Antwerpen. Kandidaten moeten er rekening mee houden dat ze beschikbaar moeten zijn van 14 januari tot en met 7 april 2013.
Er wordt gezocht naar professionele acteurs, sterke zangers en acteurs, sterke dansers en bewegers, en naar verschillende types van minimaal 18 en maximaal 40 jaar.
Als je wilt deelnemen aan deze open auditie, stuur je voor 21 juli 2012 je cv met een actuele foto naar info@judastheaterproducties.be. Je bereidt één nummer naar keuze voor, en zorgt voor bladmuziek voor de pianist in de juiste toonaard. Bereid ook een korte monoloog voor van maximaal twee minuten. Voor elke kandidaat wordt ook een dansauditie voorzien.
Als je voldoet aan alle vereisten, word je uitgenodigd voor de auditie.

Info: info@judastheaterproducties.be | www.judastheaterproducties.be

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , ,