Follow Me on Pinterest

Daddy is cool in Europa

Zaterdag 30 Juni 2012

De musical Daddy Cool van Albert Verlinde Entertainment gaat ook naar Groot-Brittannië. Dat schrijft NU.nl naar aanleiding van de Engelstalige versie van de musical die vrijdagavond op Mallorca in première ging. Vanaf oktober moet het stuk in Engeland op de planken staan.Door Marit Oosting

Daddy Cool musicalDaar zal de musical dit najaar in twaalf theaters te zien zijn. De hoofdrol Sunny wordt net als op Mallorca ook in Groot-Brittannië gespeeld door de Nederlandse Ruben Heerenveen en de Engelse talkshowhost Jane Mc Donald gaat de rol van Ma Baker op zich nemen. De verdere rolverdeling is nog niet bekend gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat Heerenveen te zien is in een musical in het buitenland. Voorheen woonde hij in Oostenrijk en vertolkte hij rollen in Jesus Christ Superstar, Hair en Fame.

Het decor, de choreografieën op de hits van Boney M. en Frank Farian en de castleden zijn nu dus blijkbaar ook opgemerkt door het buitenland.

Albert Verlinde onderhandelt op dit moment nog met Rusland, Duitsland en Scandinavië om ook daar versies van de voorstelling op de planken te brengen.

Dadd Cool vertelt het verhaal van een onmogelijke liefde tussen Roos en Sunny.

Foto: Joris van Bennekom

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: