Follow Me on Pinterest

Mathijs Pater en Roman van der Werff in Aspects of Love

Zaterdag 30 Juni 2012

Mathijs Pater en Roman van der Werff zullen allebei vanaf komend najaar in de musical Aspects of Love hun opwachting maken. Dat schreef AVRO Musical eerder deze week. Pater speelt de rol van Hugo. Welke rol Van der Werff voor zijn rekening neemt, is nog niet bekend.Door Thomas de Heide

Mathijs PaterPater nam deel aan de musicalzoektocht Op zoek naar Joseph en stond vervolgens in de musicals Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Mary Poppins. Afgelopen winter deed hij mee aan de tv-show Sunday Night Fever. Momenteel staat hij op de planken in de musical Miss Saigon. Van der Werff is nu te zien in Saturday Night Fever in de rol van Frank Junior en stond eerder in musicals als Zorro, Petticoat en High School Musical. Hij werd tweede tijdens het programma Op zoek naar Zorro. Aspects of Love speelt zich af tegen de achtergrond van de Franse Pyreneeën, Parijs en Venetië. De jonge Engelsman Alex (René van Kooten) wordt, al reizend door Frankrijk, hopeloos verliefd op de ambitieuze actrice Rose (Lone van Roosendaal).

Hij verleidt haar om mee te gaan naar de villa van zijn flamboyante oom George (Ernst Daniël Smid). Maar als George onverwacht binnenvalt, valt Rose voor zijn onconventionele en kunstzinnige karakter en veranderen hun levens op slag.

Stage Entertainment is de eerste producent die Aspects of Love van musicalcomponist Andrew Lloyd Webber naar Nederland haalt. Op 7 oktober gaat het stuk in het Amsterdamse DeLaMar Theater in première.

Foto: Roy Beusker

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen: