Follow Me on Pinterest

Musicalartiesten brengen hulde aan zwarte muziek

Donderdag 28 Juni 2012

In het najaar zijn musicalartiesten Pearl Jozefzoon, Clayton Peroti en Aisata Blackman te zien in het tributeconcert ‘One moment in time’. Daarmee brengen ze hulde aan artiesten als Whitney Houston, Michael Jackson en Donna Summer. Ze krijgen back-up van Sharon Doorson en Shary-An, bekend van ‘The Voice of Holland’.Door Johan Depaepe

Pearl Jozefzoon © gfPearl Jozefzoon, Clayton Peroti, Sharon Doorson, Aisata Blackman en Shary-An zijn met ‘One moment in time’ te zien in drie Nederlandse theaters. Het concert, begeleid door een liveband, is een hommage aan artiesten die hen hebben beïnvloed en een voorbeeld waren of zijn. Naast nummers van Whitney Houston, Michael Jackson, Donna Summer en James Brown, wordt ook het repertoire van nog levende artiesten, zoals Tina Turner, Lionel Richie, Aretha Franklin en Diana Ross aangesneden.

“Wij zijn allemaal volop bezig met eigen repertoire of nieuwe projecten, daarom is het extra leuk om met een heerlijke liveband eens terug te kijken naar onze inspiratiebronnen”, zegt Pearl Jozefzoon.

‘One moment in time’ is in september 2012 te zien in Theaterhotel Almelo, Deventer Schouwburg en Theater Harderwijk.

www.shows-events.nl


Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , , , ,