Follow Me on Pinterest

Wicked-sterren in GTST

Woensdag 27 Juni 2012

Het belooft vrijdag een magische laatste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden te worden. Niet alleen bestaat de grand finale voor de zomerstop uit maar liefst vijf cliffhangers, ook de cast van Wicked is voor één keer te zien in de soap. Dat meldt RTL Nederland.Door Nathalie Damen

Wicked versterkt team GTSTWillemijn Verkaik brengt vrijdag als de groene heks Elphaba een bezoekje aan Meerdijk, de fictieve plaats waar GTST zich afspeelt. De musicalactrice maakt met deze gastrol haar acteerdebuut op de Nederlandse televisie. Haar Wicked-collega's Chantal Janzen (Glinda), Jim Bakkum (Fiyero), Bill van Dijk (De Tovenaar van Oz) en Pamela Teves (Madam Akaber) zijn vrijdag ook te zien in de serie.

Ferry Doedens is bekend met zowel de sprookjesachtige wereld van Wicked als met de meer realistische wereld van GTST. Hij speelt Lucas Sanders in de populaire soapserie en vertolkt eveneens de rol van Prins Fiyero in Wicked.

Lucas, net geconfronteerd met de dood van zijn vriend Edwin, ontvangt kaarten voor Wicked. Voordat hij overleed aan het ebola-virus, heeft Edwin twee kaartjes gekocht voor de musical en opgestuurd naar Lucas. Hij wilde zijn geliefde verrassen met een bijzonder avondje uit. Vanaf dat moment staat de beleveniswereld van Lucas op zijn kop. De heks Elphaba uit het Land van Oz verschijnt ten tonele en legt hem een aantal dilemma's voor… Niets is wat het lijkt.

Volgens RTL kan het publiek een ‘visueel spektakel’ verwachten. Ook staat de fans in de aflevering van vrijdag ‘een grote verrassing te wachten'.

Foto: RTL

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , , ,