Follow Me on Pinterest

‘Jesus Christ Superstar’ stopt er zondag mee op Broadway

Dinsdag 26 Juni 2012

Aanstaande zondag is op Broadway de laatste voorstelling van de jongste ‘Jesus Christ Superstar’-revival te zien. De productie ging pas op 22 maart in première.Door Johan Depaepe

Jesus Christ Superstar op Broadway @ Joan MarcusVorige week waren er al geruchten dat de Broadwayrevival van Andrew Lloyd Webbers en Tim Rices meesterwerk ‘Jesus Christ Superstar’ in het Neil Simon Theatre op 1 juli 2012 de deuren zou sluiten, tenzij de kaartenverkoop zou aantrekken. Dat is blijkbaar niet gebeurd, want de officiële website van de productie vermeldt nu dat het doek aanstaande zondag definitief valt. De show zal dan 24 previews en 116 gewone voorstellingen hebben gehad.

Andrew Lloyd Webber noemde het zelf de beste versie die hij ooit van ‘Jesus Christ Superstar’ zag. De show wist nominaties te verzamelen voor de Tony, Drama Desk en Drama League Awards voor beste musicalrevival. Maar dat bleek de kaartenverkoop niet vooruit te helpen. Paul Nolan speelde Jezeus, John Young Judas en Chilina Kennedy Maria Magdalena.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , ,