Follow Me on Pinterest

Reuben in Frankrijk - Deel 6: Hier kan je alleen maar goed gezind van worden

Dinsdag 26 Juni 2012

Reuben de Boel studeert dit jaar af als musicalacteur aan het Brusselse Conservatorium en heeft meteen zijn eerste job te pakken. De Vlaming is te zien in de Franse versie van Mamma Mia! Momenteel staat de musical in het Parijse Théatre Mogador, daarna gaat de voorstelling op tournee. Op geregelde tijdstippen brengt Reuben verslag uit van het leven van een Vlaamse musicalacteur in een Franse productie.Reuben De BoelSalut!

De tijd vliegt hier letterlijk voorbij! Er is inmiddels erg hard gewerkt binnen het 'Mamma Mia Cast 3 Team'! Twee weken lang hebben we onze ensembleplaatsen opzij gezet, om onze understudyplaatsen in te studeren... Het blijft toch erg geestig om in het Frans te zingen en te spelen. Zeker met mijn Vlaams accent... ze zeggen hier dat het schattig is. Ik zal dat maar als waar aannemen!

Naast de hevige repetities is er gelukkig ook tijd voor ontspanning! Is het niet in onze eetzaal gedoopt onder de naam 'Chez Alfred', dan is het wel in het café op de hoek naast het theater (voor de kenners van de Stadsschouwburg van Antwerpen: vergelijk het met Houten Klara). Het weekend voor de generale doorloop van de understudys, was er een 'Fab'-Party @ Club Haussman voorzien om de remmen even volledig los te laten! Het thema van de avond? Gladiator! Dus vond ik het niet beter om als een echte Aphrodite te gaan! Kylie was er niets tegen, "je te jure"! But I can tell you, what happens in Club Haussman, stays in Club Haussman!

De generale repetitie is intussen een feit. Op naar onze try-out 6 juni, en onze première 7 juni! Wat te doen deze week? Nog 2 dagen repeteren, afscheid nemen van de castleden die vertrekken en plaatsnemen in onze uiteindelijke loges!

Je t’embrasse,
Reuben x

- Club Haussman: waag je aan het drankje 'Cherie cherry' (Maja VH, ik moest aan je denken) - Drink gelimiteerd (hint hint).
- Galleries L'Afayette: ga naar de bovenste verdieping, neem je eigen eten mee en zet je in het gras, en eet met het zaligste zicht over Parijs (Op Montmartre na). Of plaats je aan een tafeltje in het openluchtresto. What's more 'fab' than that?
- In juni speel ik al zeker twee keer mijn understudy, 16 en 24! Klein detail 24/06 komt er intussen een kleine delegatie van 34 man! I'm sooooo happy!
- Je te jure: "Ik zweer het je" is mijn zinnetje van de week! Merci a 'Neus' La Petit Catalan!

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , ,