Follow Me on Pinterest

Jesus Christ Superstar verdwijnt 1 juli van Broadway

Woensdag 20 Juni 2012

Jesus Christ Superstar stopt 1 juli definitief op Broadway tenzij "de zaken verbeteren". De producenten kondigden dit gisteren aan. Dat meldt de website Playbill.Door Nathalie Damen

Jesus Christ Superstar musical BroadwayDe show die momenteel op Broadway speelt is een opgepoetste versie van de wereldberoemde musical door Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Als de ticketverkoop niet omhoog gaat, zal Jesus Christ Superstar op 1 juli voor het laatst te zien zijn in het Neil Simon Theatre. Op die datum kan de show 116 reguliere voorstellingen en 24 previews op zijn naam zetten. De voorstelling ging op 22 maart officieel in première. Deze Broadway-productie van Jesus Christ Superstar, die voor het eerst opgevoerd werd op het Stratford Shakespeare Festival, werd genomineerd voor een Tony Award, een Drama Desk Award en een Drama League Award in de categorie ‘beste vernieuwde musical’.

Josh Young ontving vanwege zijn prestaties in de show een Tony Award-nominatie in de categorie ‘beste acteur in een musical’. Ook sleepte hij een Theatre World Award in de wacht voor zijn rol als Judas Iscariot in deze Broadway-productie.

Foto: Joan MarcusVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , ,