Follow Me on Pinterest

The Little Mermaid beleeft Europese première

Zaterdag 16 Juni 2012

Disney's The Little Mermaid gaat zaterdag in het Rotterdamse nieuwe Luxor Theater in première. Daarmee beleeft de musical van Stage Entertainment zijn Europese première. In het stuk spelen Tessa Sunniva van Tol (Ariël) en Tommie Christiaan (Prins Erik) de hoofdrollen.Door Thomas de Heide

Musical The Little MermaidThe Little Mermaid gaat over zeemeermin Ariël. Zij verlangt naar de wereld op het land en gaat tijdens haar ontdekkingsreis op zoek naar een onbereikbare liefde. Heeft ze genoeg lef om haar vader te trotseren, wint ze het van het kwaad en heeft ze genoeg overtuigingskracht om de liefde van haar leven voor zich te winnen? Naast Sunniva van Tol en Christiaan spelen ook Marjolijn Touw, Roberto de Groot, Juan Wells, Alfred van den Heuvel, Dick Cohen, Martijn Vogel, Bas Timmers, Barry Beijer en Ger Otte mee in de musical die deze hele zomer als tourproductie door Nederland trekt. Daarna zal The Little Mermaid in het Beatrix Theater Utrecht te zien zijn. Eigenlijk zou Ghost de Musical daar spelen, maar die productie zet Stage Entertainment voorlopig in de ijskast.

Musical-Info is aanwezig bij de première en zal na afloop uitgebreid verslag uitbrengen.Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,