Follow Me on Pinterest

Wieneke Remmers en Jan Elbertse in Hij Gelooft in Mij

Dinsdag 05 Juni 2012

Ook Wieneke Remmers en Jan Elbertse zullen te zien zijn in de musical Hij Gelooft in Mij. Remmers wordt Ria Bremer in de musical terwijl Elbertse de rol van Valkenier op zich neemt. Dat meldt AVRO Musical.Door Robin Peeters | Foto: Govert de Roos

Wieneke Remmers - (c) Govert de RoosRemmers is op dit moment te zien in Bonifatius de Musical en was eerder te zien in o.a. Hairspray, The Sound of Music en Rembrandt de Musical. Tevens werd bekend dat Jan Elbertse de rol van Valkenier op zich neemt. Hij was onder andere te zien in Hoe Overleef Ik (zonder) Liefde?, Toon de Musical en Piaf.

Hij Gelooft in Mij gaat over het leven van André Hazes en is gebaseerd op het boek dat Rachel Hazes schreef. Het leven van André zal door de ogen van Rachel neergezet worden. Zij werd op haar vijftiende verliefd op de Nederlandse zanger en op haar achttiende trouwde ze met hem.

De rol van André Hazes wordt vertolkt door Martijn Fischer. Chantal Janzen speelt zijn vrouw, Rachel Hazes. Hajo Bruins en Doris Baaten nemen de rollen van Jan en Friedel van Galen, de ouders van Rachel, op zich. Tina de Bruin speelt Rachels beste vriendin Conny en Cees Geel vertolkt de rol van de producer en beste vriend van André, Tim Griek. In het ensemble zijn o.a. Sophie Veldhuizen, Kok-Hwa Lie, Danny Houtkooper en Boy Ooteman te zien. Het script van Hij Gelooft in Mij is geschreven door Frank Ketelaar en Kees Prins. Ruut Weissman neemt de regie voor zijn rekening, Jeroen Sleyfer is de muzikaal leider en de choreografie wordt verzorgd door Daan Wijnands.

De première van Hij Gelooft in Mij vindt plaats op 11 november 2012. De musical is exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,