Follow Me on Pinterest

Starlight Boulevard brengt Blood Brothers

Zondag 03 Juni 2012

Na de succesvolle producties ‘Lichtgeraakt’, ‘Parade’ en ‘Anyone can whistle’ brengt Starlight Boulevard uit Utrecht volgende week de musicalklassieker Blood Brothers in Theater Het Vorstelijk Complex.Door Johan Depaepe

Blood Brothers affiche © Starlight Boulevard‘Blood Brothers’ vertelt het verhaal van twee jongens die opgroeien als vrienden: de een in rijkdom, de ander in armoe. Ze weten niet dat ze eigenlijk een tweeling zijn en ooit in het diepste geheim van elkaar zijn gescheiden… tot die ene noodlottige dag. Een verhaal over vriendschap, verwantschap, toeval en lotsbestemming.
Willy Russell schreef ‘Blood Brothers’ in 1981. Tot op vandaag is het nog altijd een van de meest succesvolle musicals op de West End.

Starlight Boulevard is een musicalvereniging die musicals met inhoud wil brengen. Het biedt een platform aan de betere, ambitieuze en enthousiaste amateurs die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel. Het professionele artistieke team bestaat uit Robert Jan Kamer (muzikaal leider), Robin Pera (regisseur) en Minne van Loon (choreograaf).

‘Blood Brothers’ wordt gespeeld op donderdag 7 en vrijdag 8 juni om 20 uur, op zaterdag 9 juni om 20.30 uur, en op zondag 10 juni 2012 om 14 uur in Theater Het Vorstelijk Complex in Utrecht.

www.starlight-boulevard.nl

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen: