Follow Me on Pinterest

Joke de Kruijf en Linda Wagenmakers in Musical Proms

Donderdag 31 Mei 2012

Joke de Kruijf, Linda Wagenmakers, Tony Neef en Carolina Dijkhuizen verlenen op 19 augustus hun medewerking aan Musical Proms 2012. Tijdens Musical Proms brengen zij nummers uit bekende musicals ten gehore. Door Nathalie Damen

Tony NeefHet openluchtconcert vindt plaats op Kasteel De Haar in Haarzuilens (Utrecht). Het New Symphonic Orchestra onder leiding van Maurice Luttikhuis en het Dutch Event Choir begeleiden de musicalsterren bij hun optreden. Linda Wagenmakers geeft ‘s middags al een optreden tijdens het Do-Re-Mi Familie Concert, dat zal duren van 15.00 tot 16.00 uur. Ook voor dat concert dient het romantische kasteel als decor. Carolina Dijkhuizen speelde rollen in The Lion King en Aïda. Haar collega Joke de Kruijf, die 25 jaar in het vak zit, was te zien in musicals als Phantom of the Opera en Chicago. Tony Neef en Linda Wagenmakers vertolkten samen de hoofdrollen in de vorige versie van Miss Saigon, die van 1996 tot 1999 speelde.

Neef was daarnaast te zien in Grand Hotel en Titanic. Wagenmakers vertolkte onder meer de rol van de heks in Hans en Grietje de Musical.

Musical Proms is op 19 augustus van 18.00 tot 19.30 uur in kasteel De Haar in Haarzuilens.

Foto: Roy BeuskerVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , , , ,