Follow Me on Pinterest

Ook Maaike Widdershoven en Michelle van de Ven in ‘Aspects of Love’

Vrijdag 25 Mei 2012

Maaike Widdershoven gaat de rol van Guilietta Trapani spelen in ‘Aspects of Love’, de musical van Andrew Lloyd Webber die op 7 oktober 2012 in het De La Mar Theater in première gaat. Ook Michelle van de Ven is toegevoegd aan de cast als Jenny, de dochter van George.Door Johan Depaepe

Maaike Widdershoven © gfEerder was al bekend dat René van Kooten, Lone van Roosendaal en Ernst Daniël Smid hoofdrollen zullen vertolken in ‘Aspects of Love’, een van de meer ‘artistieke’ musicals van Andrew Lloyd Webber. Vandaag maakte Stage Entertainment bekend dat ook Maaike Widdershoven en Michelle van de Ven in de voorstelling te zien zullen zijn.

“Deze hoofdrol in ‘Aspects of Love’ combineert mijn ervaring als operazangers en musicalactrice. Ik ben dan ook erg blij dat ik na de ‘The Phantom of the Opera’ weer een hoofdrol in een Andrew Lloyd Webber-musical mag spelen”, zegt Maaike Widdershoven. Zij
speelde hoofdrollen in een musicalklassiekers als ‘The Phantom of the Opera’, ‘West Side Story’, ‘Elisabeth’ en ‘The Sound of Music’. Ze verdiende ook haar sporen in opera operette, ze zong onder andere de ‘Die Dreigoschen Oper’ en ‘Carmen’.

Michelle van de Ven © gfMichelle van de Ven speelt nog tot 9 juni 2012 de rol van Natalie in de musical ‘Next to Normal’. Ze studeerde in 2010 af aan de bacheloropleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, en in maart jongstleden beëindigde ze met vrucht haar masteropleiding Master of Music. Tijdens haar opleiding speelde ze in onder andere de voorstellingen ‘Nine’ en ‘City of Angels’. Daarna vertolkte ze Rapunzel in ‘Into the Woods’ en Wendla Bergmann in ‘Spring Awakening’. Verder werkte ze mee aan de ‘Hommage aan Annie M.G Schmidt’ en ‘Cyrano’ in het M-lab. Ontving in oktober 2011 een John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent voor haar rol in ‘Spring Awakening’.

‘Aspects of Love’ vertelt het verhaal van de jonge Engelsman Alex (René van Kooten) die al reizend door Frankrijk, hopeloos verliefd wordt op de actrice Rose (Lone van Roosendaal). Wanneer Rose valt voor het kunstzinnige karakter van zijn oom George (Ernst Daniël Smid), veranderen hun levens op slag. Wat enkel een onschuldige romance leek te zijn, wordt het begin van een langdurige en gepassioneerde rondedans tussen vijf mensen uit drie generaties, waarbij verovering, verraad en verlies uiteindelijk hun ware gezicht laten zien.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , ,