Follow Me on Pinterest

Geen castalbum voor Nederlandse Wicked

Donderdag 24 Mei 2012

Er komt definitief geen Nederlands castalbum van Wicked. Dit meldt de organisatie op de Facebookpagina van de musical.Door Nathalie Damen

Via sociale media vroegen veel fans zich af of en wanneer een castalbum van de Nederlandse versie van Wicked zou uitkomen. Vandaag kwam het verlossende antwoord van de organisatie:

"Na maanden van onduidelijkheid rondom het eventueel verschijnen van een Nederlandse versie van de cd van Wicked is er eindelijk duidelijkheid.

Helaas moeten we echter laten weten dat er geen cd zal komen. Deze zal er helaas niet komen aangezien hieraan diverse rechten en plichten zijn verbonden door de licentiehouders. Wij hebben onze uiterste best gedaan (daarom duurde het ook zo lang), juist omdat de vraag hiernaar zo ontzettend groot is. Het is ons echter niet gelukt. Ook wij vinden dit natuurlijk erg jammer, omdat we weten dat we hierdoor velen van jullie zullen teleurstellen. Het spijt ons dan ook dat wij niet beter kunnen berichten."


Wicked vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de groene heks Elphaba en het populaire meisje Glinda. De musical is nog tot en met november te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , ,