Follow Me on Pinterest

Alessandro Pierotti als Willie Lopez in musical Ghost

Woensdag 16 Mei 2012

Alessandro Pierotti gaat de rol van Willie Lopez spelen in de musical Ghost. Dat maakte producent Stage Entertainment vandaag bekend. Op dit moment staat de acteur met de musical Saturday Night Fever op de planken.Door Thomas de Heide

Alessandro PierottiBij het grote publiek is Pierotti bekend als deelnemer aan de musicalzoektocht Sunday Night Fever waarin hij voor de rol van Tony in Saturday Night Fever streed. Pierotti won de zoektocht niet, maar mocht alsnog in de musical meespelen. Eerder vertolkte hij al rollen in de musicals Daddy Cool en All Shoop Up - Love Me Tender. Verder is hij momenteel te zien als coach in het tv-programma AVRO Junior Dance. Naast Pierotti spelen ook Ton Sieben (Sam), Celinde Schoenmaker (Molly) en Freek Bartels (Carl) mee in het stuk. Ghost gaat over Sam en Molly, die door Willie Lopez overvallen worden. Sam wordt vermoord, maar hij blijft tussen hemel en aarde zweven, omdat hij Molly niet los kan laten.

Sam ontdekt namelijk dat ze door zijn beste vriend Carl in het gevaar is. Ghost speelt vanaf eind augustus exclusief in het Beatrix Theater in Utrecht. Het stuk gaat op 9 september in première.

Foto: Twitter Alessandro_2207

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , ,