Follow Me on Pinterest

Celinde Schoenmaker ondersteboven van hoofdrol in Ghost

Zondag 29 April 2012

Celinde Schoenmaker kan het nog nog nauwelijks bevatten dat ze de hoofdrol van Molly in de musical Ghost van Stage Entertainment mag gaan vertolken. "Pas als ik het script in mijn handen heb, dringt het denk ik pas echt bij me door."Door Thomas de Heide

Musical GhostDat vertelde de actrice zaterdag aan Musical-Info na de première van de M-Lab musical Grand Hotel, waar ze een rol in het ensemble vertolkt. "Het verlossende telefoontje kreeg ik een tijdje terug toen ik onderweg was naar het station. Toen heb ik echt even moeten huilen." Op dit moment loopt Schoenmaker, die haar studie aan het Fontys Conservatorium in Tilburg heeft afgerond, een eindstage bij de musical Grand Hotel. In deze show spelen ook onder meer Jamai Loman, Tony Neef en Ad Knippels. "Het is een hele fijne ploeg om mee samen te werken. We worden ontzettend goed begeleid en wat ik hier zo leuk vind, is dat we zoveel leren. Dit is totaal iets anders dan school, omdat we nu echt aan de slag mogen in de praktijk."

Schoenmaker vindt de plek, het luxueuze Amsterdamse hotel The Grand, waar de voorstelling wordt opgevoerd, een 'prachtige locatie'. "Je waant je echt in een Grand Hotel. Het is net alsof je een hotelgast bent als je in de zaal komt waar de musical wordt opgevoerd."

De musical Grand Hotel speelt nog tot en met 6 mei in hotel The Grand. Ghost de Musical is vanaf eind augustus exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Foto: Stage EntertainmentVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,