Follow Me on Pinterest

Freek Bartels wordt Carl in Ghost de Musical

Donderdag 26 April 2012

Freek Bartels gaat de rol van Carl vertolken in de Nederlandse productie van Ghost de Musical. Dat heeft Stage Entertainment zonet bekendgemaakt via Facebook. Onlangs kondigde de producent aan dat Ton Sieben en Celinde Schoenmaker de hoofdrollen van Sam en Molly zullen spelen.Door Robin Peeters | Foto: Stage Entertainment/Facebook

Ton Sieben, Celinde Schoenmaker en Freek Bartels in Ghost de Musical - (c) Stage EntertainmentDe derde naam voor de Nederlandse versie van Ghost de Musical is sinds vanmiddag bekend. Via de Facebookpagina van de productie werd de naam van Freek Bartels toegevoegd aan de cast. Bartels gaat de rol van Carl vertolken, een gemeenschappelijke vriend van Sam (Ton Sieben) en Molly (Celinde Schoenmaker). De Nederlandse musicalacteur geraakte bij het grote publiek door zijn overwinning bij de televisiecasting Op Zoek Naar Joseph. Naast de vertolking van de titelrol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat was Bartels ook nog te zien in o.a. Into The Woods, Les Misérables en Petticoat. Momenteel vertolkt hij de rol van Gabriel in Next to Normal.


De Nederlandse versie van Ghost de Musical – een première voor Europa – is vanaf 28 augustus 2012 exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De première vindt plaats op 9 september. De voorstelling is gebaseerd op de film uit 1990 met Demi Moore en Patrick Swayze, geregisseerd door Jerry Zucker. Bruce Joel Rubin herwerkte zijn scenario tot een musicalscript, Dave Stewart van wijlen Eurythmics en Glen Ballard - die onder meer werkte met Alanis Morissette - schreven de songs. Het revolutionaire decor met state-of-the-art video-, LED- en projectietechnieken wordt gecombineerd met special effects en illusies.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , ,