Follow Me on Pinterest

Cast Robin Hood gaat voetbalmatch met Domino aan

Dinsdag 03 April 2012

De cast van Robin Hood gaat de voetbalmatch aan met de cast van Domino de Musical. De acteurs uit Robin Hood doen echter onder één voorwaarde mee: de verliezers moeten uit volle borst de titelsong van de winnende musical zingen.Door Thomas de Heide

Voetbalmatch Domino - Robin Hood"Als geboren voorvechters tegen onrecht zullen wij ons beste voetbalbeentje voor zetten en jullie op de muziek van 'Ik ben Robin Hood' terug naar Swentibold sturen", laat de cast aan de spelers van Domino de Musical weten. De spelers van de Clouseau-musical daagden eerder deze week de cast van Robin Hood uit voor een potje voetbal en daar is nu dus een antwoord op gekomen. Bang om te verliezen zijn de spelers van Domino niet. Maaike Cafmeyer (Anne) is competitief ingesteld: "Sterf, bosprinske, sterf." De match vindt plaats op donderdag 5 april om 14:00 in stadion Rivierenhof (Tubantia Borgerhout). Wil je het videobericht van de Domino-spelers aan hun collega's van Robin Hood bekijken? Die kun je hier bekijken.

UPDATE - donderdag 5 april 16:20
De voetbalmatch tussen Robin Hood en Domino de Musical is verplaatst naar woensdag 11 april om 12:00. De locatie blijft ongewijzigd.Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,