Follow Me on Pinterest

'Enorme smet' rond Musical Awards door geharrewar

Zaterdag 17 Maart 2012

Sanne Kraaijkamp is teleurgesteld dat het John Kraaijkamp Musical Awards Gala dit jaar afgeblazen wordt. "Door het geharrewar is er een enorme smet op dit ooit zo prachtige evenement gekomen", vertelt de dochter van de man waar het musicalfestijn naar vernoemd is in De Telegraaf.Door Thomas de Heide

Musical Awards Gala"Dit sluit totaal niet aan op het gedachtegoed van mijn vader, die absoluut niet van gezeur hield", vervolgt ze in het dagblad. "Het moddergooien, het gedoe… Heel jammer." Musicalproducenten Albert Verlinde, Ruud de Graaf en Hans Cornelissen gooiden deze week definitief de deur dicht en willen niet langer nog deel uitmaken van de uitreiking. De theatermannen zien ook geen heil in de poging die Jacques d'Ancona ondernam om het gala alsnog door te laten gaan. De Musical Awards waren, tot de verhuizing vorig jaar naar RTL4, jaarlijks een groot succes. Ongeveer 1,5 miljoen mensen stemden jaarlijks af op het programma waar diverse musicalprijzen aan acteurs en theaterproducenten uitgereikt werden. De uitzending op RTL kreeg veel kritiek te verduren.

Zo lieten kijkers op Twitter weten het nieuwe format 'te commercieel' te vinden. Ook verloor het programma honderdduizenden kijkers.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , ,