Follow Me on Pinterest

Albert Verlinde toch niet gewonnen voor ‘nieuwe’ Musical Awards

Donderdag 15 Maart 2012

Albert Verlinde zal dan toch niet deelnemen aan de 'nieuwe' John Kraaijkamp Musical Awards. Dat melden RTL Nieuws en het AD vanmorgen. Jacques d’Ancona zou de awards, die eerder afgelast waren voor dit seizoen, toch georganiseerd willen zien.Door Johan Depaepe

Logo Musical Awards Gala © gfVolgens het AD zouden ook producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen zich, samen met Albert Verlinde, definitief terugtrekken. Het gala dat vorig jaar voor het eerst door RTL werd uitgezonden, kon bij deze producenten op grote afkeuring rekenen. Ook al omdat de vakjury twee jaar geleden vervangen werd door een commissie van tweehonderd leden.
Na de ophef liet de Stichting Musical Awards weten het gala dit seizoen niet te organiseren, en de tijd te nemen om te werken aan nieuw opzet. Jacques d’Ancona kon zich daarmee niet verzoenen, en wilde snel een nieuwe vakjury samenstellen om de voorstellingen van het lopende seizoen alsnog te beoordelen en een prijsuitreiking te kunnen organiseren.
Maar volgens Albert Verlinde – die nochtans eerder positief was over de plannen van d’Ancona – is dat onmogelijk, omdat een aantal voorstellingen al snel stopt. “Bovendien,” zegt hij in het AD, “willen wij geen kleinschalige uitreiking, maar een groot gala dat jaarlijks op dezelfde manier plaatsvindt.”
Afwachten dus of er in mei alsnog een Musical Awards Gala kan plaatsvinden, onder welke vorm ook.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , ,