Follow Me on Pinterest

Video reportage: Open repetitie Domino: Volks en vrolijk

Donderdag 23 Februari 2012

De cast van Domino, de musical - de allereerste vtm-musicalproductie, opgebouwd rond de hits van Clouseau - kan de witte repetitiezaal in de Antwerpse stadsschouwburg achter zich laten. Het gezelschap trekt nu het podium op om alles te finetunen en helemaal klaar te zijn tegen de eerste voorstelling op 8 maart 2012. Maar eerst lichtten ze nog een tipje van de sluier.Door Johan Depaepe

Domino, de musical - de cast © Johan DepaepeDrie scènes kreeg de verzamelde pers te zien, en wij maakten er deze videoreportage van. Domino, de musical wordt zo Vlaams als maar kan, met de songs van Clouseau op een organische manier erdoor geweven. Volks in de beste zin van het woord, vol herkenbare situaties, emoties en personages. Allen staan ze op een keerpunt in hun leven, daar in de wijk Swentibold, en moeten ze beslissingen nemen die hun toekomst zullen bepalen.
Fans van Clouseau horen de hits van hun favoriete groep verrassend nieuw vertolkt, en wie geen fan is, wordt het misschien, of krijgt op zijn minst een frisse en gloednieuwe musical te zien.

Info en kaarten: www.domino-demusical.beVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , , , , ,