Follow Me on Pinterest

Biografie Joey Ferre

Donderdag 19 Januari 2012

Joey Ferre studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater. Hij volgde workshops van onder anderen Frank Sanders, Frans Mulder, Karin Bloemen, Pia Douwes en Willem Nijholt.Joey Ferre - Foto Roy BeuskerHij kreeg dramalessen van onder anderen Harry van Rijhoven, Lieneke le Rouxe, Michiel Varga en Steven Moonen. Hij kreeg zanglessen van onder anderen Margot Giselle en Irmgard Klerkx. Hij kreeg danslessen van onder anderen Derek Blok, Ken Ard en Suzanne Heijne. Joey volgde vanaf zijn 14e danslessen bij Lucia Marthas. Vanaf zijn 10e zat Joey bij het Nederlands Kindertheater in Purmerend.

Theater
Zat in het ensemble van de musical Zorro. Tijdens zijn studie was hij te zien in de voorstellingen MacBeth, Liefde, Mosselmannen, Spring Returning, Mahagonny en Zonder Sprookje. Ook deed Joey veel producties op de jeugdtheaterschool.

Televisie
Joey was afgelopen najaar te zien in het tv-programma Sunday Night Fever waarin 100 mannen de strijd aangingen om de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever van Joop van den Ende Theaterproducties. In 2010 heeft hij meegedaan aan Op Zoek Naar Zorro, maar ging niet door naar de liveshows.

Bron: Joop van den Ende Theaterproducties | Foto: Roy Beusker

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , ,