Follow Me on Pinterest

Laatste extra voorstelling van innemend Lotje

Woensdag 15 Februari 2012

Jeugdtheater Ondersteboven uit Sint-Niklaas mag met zijn eerste professionele productie Lotje nu al terugblikken op een overtuigend succes. Bovenop de zes geplande voorstellingen zijn er elf extra voorstellingen bij gekomen. De allerlaatste daarvan is op zondag 19 februari om 10.30 uur.Door Johan Depaepe

Lotje door Jeugdtheater Ondersteboven © Sophie PeirsmanLotje, de musical over het nieuwsgierige heksje uit de boeken van wijlen Lieve Baeten, ging vorig weekend in première naar aanleiding van de twintigste verjaardag van het figuurtje. Om aan de grote vraag naar kaarten te kunnen voldoen kwamen elf extra voorstellingen bovenop de zes geplande in het Museumtheater in Sint-Niklaas. Alleen voor de laatste voorstelling op zondag 19 februari 2012 om 10.30 uur zijn nu nog plaatsen beschikbaar.

Het verhaal: heksje Lotje is jarig. Ze vindt een pakje aan de brievenbus, maar slaagt er niet in om het te openen. Daarom gaat ze raad vragen bij de heksen in het dorp.
De musical is gebaseerd op verschillende boekjes uit de Lotje-reeks. Tekst, muziek en regie van de voorstelling zijn in handen van Stefan Van Guyse. Marjan De Gendt, net afgestudeerd aan de MusicalAllFactory in Tilburg speelt Lotje; Michaël Zanders zet maar liefst drie verschillende heksen neer.

www.jto.be

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , , ,